5 dana ŽIVA BILA U MRTVAČNICI 😱

Žena (76) iz Ekvadora koja je nedavno proglašena mrtvom i koja je tokom vlastite sahrane kucala iz svog kovčega sada je umrla, javlja Sky News, a prenosi Index.hr.

Bella Montoya provela je sedam dana na intenzivnoj nezi, ali je umrla u petak naveče nakon što je doživela moždani udar, saopštilo je ekvadorsko Ministarstvo zdravstva. 📜

NJENA SESTRA ŽELI DA ZNA KO JE PROGLASIO MRTVOM

Montoya je umrla u gradu Babahoyo u bolnici u kojoj je bila pod nadzorom nakon bizarnog incidenta kada je pogrešno proglašena mrtvom. 😳

Zbog incidenta je vlada pokrenula istragu u bolnici, a formirano je i tehničko poverenstvo koje će pregledati kako bolnica izdaje smrtovnice.

Gilberto Montoya, sin 76-godišnjakinje, rekao je da još nije dobio od vlasti nikakvo medicinsko objašnjenje o tome što se dogodilo. Dodao je da se sestra njegove majke službeno žalila i traži identifikovanje lekara koji ju je proglasio mrtvom.

PROVELA 5 SATI ŽIVA U KOVČEGU

Montoya, bivša medicinska sestra, hitno je vraćena u bolnicu nakon što je provela pet sati živa u svom kovčegu u pogrebnom poduzeću u petak.

- To nas je sve uplašilo. Bilo nas je dvadesetak tamo... Nakon otprilike pet sati bdjenja iz kovčega su počeli dopirati zvukovi. Mama je bila umotana u plahte i udarala je o kovčeg. Kada smo prišli, videli smo da teško diše 😳 - ispričao je sin pokojnice.

Montoya se sada nalazi u istom pogrebnom poduzeću gde se incident dogodio. Biće pokopana na javnom groblju, piše Sky News.

Autor: Index.hr.