Nešto definitivno postoji 🤔

Jutjuber i urbani istraživač Moksli (Moxley) nedavno je obišao napuštenu bolnicu u Lidsu, izgrađenu polovinom 17. veka, piše Telegraf.rs.

Ustanova Meanwood Park Hospital već dugo propada u tišini, dok o njoj kolaju raznorazne priče. Posebno o, navodno, strogom režimu koji se sprovođen nad pacijentima.😳

Moksli je prvo snimio oronulu zgradu pomoću drona i tada primetio da ga posmatraju policajci u vozilu.😳

- Stali su ispred mene. Ništa me nisu pitali, ko sam i šta radim ovde. Posle nekog vremena su otišli, kao da ne žele da se približe - rekao je.

Napušteno zdanje u Lidsu izvor je mnogih fantastičnih priča, a najviše se govori o sablasnoj sivoj dami koja ga pohodi po noći😳. Ovde treba napomenuti da se slične priče pronalaze širom Britanije, a deo su lokalnog folklora.👻

Pre obilaska bolnice, Moksli je instalirao aplikaciju za pretvaranje zvukova i signala u reči (Spirit Talker), ali sigurno nije očekivao da će čuti ovu jezivu poruku:

- Svuda je zlo - glasila je poruka.👻

Upravo se to čulo na njegovom telefonu dok je tumarao mračnim, memljivim hodnicima i tragao za zanimljivim detaljima, prenosi Daily Star.

U jednom trenutku, naišao je na zid koji je neko počeo da kopa. Ipak, odlučio je da nastavi dalje, jer pod od dasaka nije delovao dovoljno bezbedno.😵

Njegov kolega koji je paralelno istraživao drugi deo napuštene bolnice kasnije je rekao:

- Nešto definitivno postoji. Nešto proganja ovo zdanje - tvrdi on.👻

Ostaje nejasno zašto policajci nisu zaustavili Moksila, mada urbano istraživanje nije ilegalno u Britaniji.

Ovakve posete ne karakterišu se kao krivično delo, a čuvari reda reaguju ako postoji sumnja da su posredi nezakonite aktivnosti, poput krađe ili provale.

IZVOR: YT / Moxleys Paranormal World

Autor: Telegraf.rs