Zbog njegovih problema i putovanja i sama zapostavila svoj posao i obaveze

Glumac Sergej Trifunović nedavno je suprugu Isidoru Mijanović prijavio za nasilje u porodici, a ona će zbog toga platiti kaznu i napustiti Srbiju.

Kako mediji pišu, Isidora je u SUP-u Voždovac bila uznemirena, a nezvanično je rekla da i nema razloga da više boravi u Srbiji.

- Isidora je došla u policiju vidno uznemirena zbog cele ove situacije. U nezvaničnom razgovoru sa policajcima, više puta je ponovila da će se sama vratiti u Hrvatsku i da više i nema razloga da dolazi u Srbiju jer će se razvesti od Sergeja koji ju je i prijavio za porodično nasilje. Rekla je i da su već neko vreme imali probleme i da je sve kulminiralo njegovim nepoštovanjem prema njoj. Što se tiče njenog nezakonitog boravka u Srbiji, istakla je da je svesna da je pogrešila i da je bila nesmotrena i da je zbog svih ovih problema zaboravila da proveri kad joj ističe dozvola boravka, ali i da joj se ovo desilo prvi put i da je do sad uvek vodila računa o tome - ispričao je izvor, prenosi Telegraf.rs.

- Isidoru je ovo jako pogodilo, pa je Sergeja optužila da je on kriv što je dobila otkaz na televiziji gde je radila do skoro. Rekla mu je i da joj je sve u životu krenulo nizbrdo otkad je u vezi s njim i da zbog njega ima samo probleme. Za nju je on glavni krivac što je kasnila na posao i nije se pojavljivala na snimanjima emisije gdje je bila angažovana kao voditeljka i da je zbog njegovih problema i putovanja i sama zapostavila svoj posao i obaveze. Tog dana su se svađali od ranog jutra, a sve je kulminiralo kad je otišao na promociju MC Sajsi i nije joj se javljao na telefon niti odgovarao na poruke. Kad je došao kući, desilo se šta se desilo - dodao je sagovornik, a piše Telegraf.rs.

Autor: REDPORTAL.RS