Moje pesme nisu posvećene nikome, rekao je čuveni izvođač

U prvom izdanju emisije Iza zatvorenih vrata autorke Snežane Zindanović u svojoj vili na Senjaku ugostio ju je proslavljeni pevač kafanskih pesama Haris Džinović, neposredno nakon vesti o razvodu sa svojom dugogodišnjom ženom Melinom.

Pevač je priznao da je tokom odrastanja dva puta bio izbacivan iz škole, kako kaže, jer je dosta izostajao sa časova jer ga je zanimao samo fudbal.

- Završio sam u večernjoj gimnaziji zbog toga - rekao je Džinović.

IZVOR: YT / @PinkrsPortal

Ipak, prve pare u životu je zaradio od sviranja po treninzima i raznim dešavanjima, tako da je harmonika preuzela primat u odnosu na fudbal, jer, iako je bio u sarajevskom prvoligašu Željezničaru (čuveni Željo), tamo shvatio da prosto ima momaka koji su ga igrali dosta bolje od njega.

- Od kolega me stvarno niko nikad nije razočarao, takvih nema. A i da ima, to ne bih iznosio, da vam kažem - podvukao je Džinović.

Na pitanje o Melini, Haris je rekao da nikad nije mislio da će njihov brak biti okončan, osim ukoliko neko od njih dvoje ne ode na onaj svet.

- Primetio sam da smo od pre dve godine počeli da se udaljavamo jedno od drugog, ali to nije bila više ona bliskost i prisnost koja je trajala 17-18 godina - naglasio je Džinović.

U nastavku pevač je priznao da je u toku karijere bio okružen ženama sumnjivog morala, ali da nikad nije sumnjao u to da je postojala ljubav između njega i Meline.

- Pa bilo je ljubavi, ne mogu dušu da grešim. Bar sam ja mislio da ima ljubavi, i tako je izgledalo. Prema tome, za mene je to sasvim bilo dovoljno. E sad, druga strana da li je to i koliko je bilo iskreno. Iskreno, u to ne bih mogao da ulazim i da čačkam po tome. To opet treba nju pitati - rekao je Džinović na pitanje o emocijama u braku.

On je dodao da je ostao u dobrim odnosima sa većinom zajedničkih prijatelja, tako da nema problem ni sa tim.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs)

IZVOR: IG / @pink.rs

Na pitanje o deci, Džinović je rekao da njih treba pitati o tome šta misle o svemu, ali da zna da su razočarani jer su se nadali boljem i stabilnijem životu.

- S obzirom da sam ja ostavljen, nju treba da pitate za sve stvari oko toga - istakao je pevač.

Na pitanje oko izjave Vesne Đogani, da je mnogima bilo poznato da ga Melina vara, Haris je rekao da mu to nije bilo poznato, i da ne zna kakva su saznanja same Vesne.

- Ja sam pozvao policiju u konsultacijama sa advokatom, budući da je odlaskom iz kuće izgubila pravo na državinu. Zašto je došla opet, ne znam, liči na provokaciju, ali ponavljam, ne znam što je došla. Pozvao sam policiju, oni su došli i posle smo dali izjave - rekao je on, potvrdivši da su tom prilikom tu bila prisutna i njihova deca.

Govoreći o Melininom društvu, on je rekao da nikada nije bio u nekom kontaktu sa njima, naglašavajući da je često bila u kontaktu sa ženama sumnjivog morala. 😱

- Bilo je tu žena sumnjivog morala, zna se šta to znači. Zašto je to tako, to treba pitati nju - zaključio je Džinović.

On je napomenuo da se više povodom ovog slučaja neće oglašavati duže vreme, naglasivši da trenutno ne može da misli o novoj ljubavi budući da se ona traži, a da je i veliko pitanje da li je to moguće da mu se desi u ovim godinama. 😥

Autor: redportal.rs