Sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, rekao je Haris 😏

Pevač Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović tokom jučerašnjeg dana stavili su tačku na svoj brak dug 22 godine. 💔 Haris je po izlasku iz sudnice dao izjavu za medije, koju možete pročitati u tekstu ispod 👇:

Iako isprva nije želeo da komentariše razvod, Haris je od juče izneo detalje u vezi odnosa sa sada već bivšom suprugom i tako otkrio da se nije video sa Melinom, te da je ona iz kuće odnela sav nakit čija je vrednost i te kako visoka. 💸💸💸

- Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam video da je vrag odneo šalu. Ona je lepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i verovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, ali to ona jedino zna - pričao je Haris, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs.

- Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čoveku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba - istakao je Haris, pa dodao:

- Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Posle svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao - rekao je Haris.

Foto: Printscreen Pink.rs /E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Autor: Redportal.rs / K.Đ.