- Razočarani su - dodao je Haris. 👇

Haris Džinović i Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine braka.

Bivši bračni par je nedavno imao incident u porodičnoj vili na Senjaku, kada je Melina navodno se pojavila u vili nenajavljena, a Džinović je objasnio sada šta se dogodilo te noći u novom podkastu Pink.rs pod nazivom Iza zatvorenih vrata.

- Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun - ispričao je pevač u podkastu koji je emitovan i na Pink televiziji u okviru emisije Premijera-vikend specijal, pa se osvrnuo na decu Đinu i Kana.

- Ne znam šta je u njihovim glavama, nadali su se nekom boljem životu, razočarani su. Mislio sam da im napravim da žive kako zaslužuju, već iznad toga, ali mi živimo dobro - rekao je Haris Džinović.

U nastavku možete pogledati celi podkast Iza zatvorenih vrata na Jutjub kanalu portala Pink.rs.

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: REDPORTAL.RS