- Popio bih kafu s Draganom i Tonijem i pomirio bih ih - dodao je Šako. 🤝☕

Pevač Šako Polumenta prokomentarisao je razvode na estradi u razgovoru sa voditeljem Pinka Božom Dobrišom, o kojima se poslednjih dana dosta priča, a prvo se osvrnuo na Harisov i Melinin prekid braka.

- Ja sam uvek na muškoj strani. Harisa znam kao kolegu, a Melinu ne znam, voleo bih da je upoznam. Kad su u pitanju takve stvari, mislim da su deca najpreča. Ne bi trebalo toliko ružnih reči da izađe. Moglo je sve ovo da se desi u tajnosti. Deca ne treba da budu tako eksploatisana - rekao je pevač, pa dodao:

Foto: Printscreen YouTube/ Pink.rs

- Nije Melina bila sa mnom, nažalost. Lepa žena. Šalimo se malo. Čudi me da je Haris nije sačuvao, njega žene obožavaju. S Melinom. Bio bih, što ne bih. Ma naravno da ne bih, ne bih nikad to uradio, pričamo, zezamo se. Nisam nikad gledao žene od mojih kolega tim očima. Mene su žene uvek tokom karijere napadale, ja ih nisam startovao nikad - otkrio je Šako, pa prokomentarisao razvod Dragane i Tonija.

- Popio bih kafu s Draganom i Tonijem i pomirio bih ih. Oni imaju mnogo lepu decu. Dragana je uvek bila lepa žena. Ovim načinom života puca se po šavovima - istakao je pevač u intervjuu za Pink.

U nastavku pogledajte celi intervju sa Šakom, u kome je najavio uzbudljivo leto.

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: redportal.rs