Na raspolaganju i STRAVA MENI kojim se ostvaruje popust od 50% 😎

Kraj marta i početak aprila obeležiće atraktivni novi naslovi u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: Big, Pančevo: Big, Zrenjanin: Big): animirani film za najmlađe Vau Vau Zvezda 2 uz Porodični vikend (30-31.03), psihološki triler Majčinski instinkt (28.03), CineHorror događaj sa pretpremijerom filma Prvo predskazanje (03.04) i zvaničan početak emitovanja blokbastera Godzila x Kong: Novo carstvo (28.03).

Poslednji vikend u martu u CineStaru je rezervisan za Porodični vikend, 30.03. i31.03, uz novu animiranu avanturu Vau Vau Zvezda 2  (Rock Dog 2). Bobi je kuca od koje se očekuje da bude seoski čuvar veselih ovaca, ali on baš i nije voljan da preuzme tu ulogu. Bobi želi da postane najveća rokenrol zvezda! Od 11 do 17 časova posetioce očekuju povoljnije cene ulaznica za Matine i Porodični paket, a pre ili posle animiranog filma na raspolaganju je crtaonica organizovana za najmlađe.

IZVOR: YT / Blitz Film Srbija

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

Za ljubitelje horora spreman je novi CineHorror događaj u sredu 3. aprila uz pretpremijeru filma Prvo predskazanje. Radnja filma odvešće gledaoce tamo gde je sve počelo, u psihološki horor koji će otkriti tajne o rođenju pravog zla u „prequelu“ istoimenog filma iz 1976. godine. Film prati mladu Amerikanku koja je poslata u Rim kako bi započela život u službi crkve, međutim ona nailazi na tamu pod kojom dovodi u sumnju sopstvenu veru i otkriva zastrašujuću zaveru koja teži rađanju otelovljenja zla. Na raspolaganju će biti i STRAVA MENI kojim se ostvaruje popust od 50%! UCineStaru Ada Mall Beograd uz kupljenu ulaznicu na poklon se dobija i originalni plakat (do isteka zaliha), a oni najsrećniji imaće priliku da osvoje poklone iz filma. Ulaznice su u prodaji, više detalja na linku.

U CineStar bioskope 28.03. dolazi psihološki triler Majčinski instinkt sa oskarovkama Džesikom Čestin i En Hatavej u glavnim ulogama. Radnja prati dve najbolje prijateljice i komšinice, Alis i Selin, čiji su savršeni životi u predgrađu 60-ih uništeni tragičnom nesrećom sa jednim od njihove dece. Film je nastao prema istoimenom bestseler romanu Barbare Abel (Derriere la haine). Alis i Selin žive tradicionalnim načinom života s uspešnim muževima i sinovima istog uzrasta. Savršeni životni sklad iznenada je narušen nakon tragične nesreće. Pratimo Alis i Selin dok njihove porodične veze postepeno potkopavaju osećaji krivice i paranoja, od kojih se razvijaju sumnje koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi. 

IZVOR: YT / Blitz Film Srbija

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

Zvanično 28.03. u CineStar bioskope stiže epska akcija Godzila x Kong: Novo carstvo. Film dublje istražuje istoriju Godzile i Konga i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla da se oblikuju ova izvanredna bića. Film o usponu novog carstva na raspolaganju je u najboljim CineStar formatima: 4DX, eXtreme i RealD 3D. 

IZVOR: YT / Blitz Film Srbija

CineStar Cinemas zapratite na mrežama:

FacebookCineStarCinemasSrbija Instagram@cinestarcinemas_rs/TikTok@cinestarcinemas YouTube: @cinestarcinemassrbija

Autor: redportal.rs