Film se prikazuje u okviru najboljih bioskopskih formata: 4DX, eXtreme i RealD 3D 🎬📽️

Pretpremijerno prikazivanje blokbastera Godzila x Kong: Novo carstvo zakazano je za 27. mart 2024. u CineStar bioskopima (Beograd - Ada Mall, Novi Sad – Big, Pančevo – Big, Zrenjanin – Big) uz CineFan događaj na kome će najsrećniji posetioci dobiti na poklon originalni plakat. Film se prikazuje u okviru najboljih bioskopskih formata: 4DX, eXtreme i RealD 3D. Trejler možete pogledati u nastavku. 👇

Bioskopski spektakl Godzila x Kong: Novo carstvo produbiće istoriju ovih titana, njihovo poreklo i tajne Ostrva lobanja. Epska bitka se nastavlja dok Studio Monsterverse i Legendary donose eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, rizikujući njihovo sopstveno postojanje, ali i naše.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

Godzila x Kong: Novo carstvo dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porekla, kao i tajne Ostrva lobanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla da se oblikuju ova neverovatna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar Cinemas Srbija

U filmu igraju Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, od kojih Hall, Henry i Hottle ponavljaju svoje uloge iz prethodnog filma Godzila protiv Konga (2021).
Više detalja možete naći ovde.

Autor: redportal.rs