Film će se u bioskopima naći tokom godine 📽️

Objavljen je trejler za istorijsku dramu Žane du Bari, u kojoj glavnu ulogu ima Džoni Dep. Film je nastao u režiji francuske glumice i redateljike Majven, koja je i glavni ženski lik. Ovaj film je i prvi film u kojem Dep u potpunosti glumi na francuskom jeziku.

Radnja drame prati Žane Vubernije (Majven), ženu iz radničke klase koja je odlučna popeti se na društvenoj lestvici koristeći svoje čari kako bi pobegla od svog siromašnog života.

Njen ljubavnik Komt du Bari želi je predstaviti kralju Luju 15 (Džoni Dep) te organizuje sastanak preko vojvode od Rišelieua.

Međutim, susret Žane i kralja nadilazi njegova očekivanja jer je za njih to bila ljubav na prvi pogled. Kroz Žene kralj ponovno otkriva svoju želju za životom i oseća da ne može živeti bez nje. Kralj je učini svojom poslednjom službenom ljubavnicom te izbija skandal jer niko na dvoru u svoje krugove ne želi prihvatiti devojku s ulice.

IZVOR: YT / OneMediaCoverage

Scenario potpisuju Majven, Tedi Lusi-Modest i Nikolas Liveki. U filmu se pojavljuju i Bendžamin Lavernj, Melvil Pupu, Robin Renuki, Pjer Ričard, Marijan Basler, Paskal Gregori, Karolin Šanolo, India Hejr i drugi, piše Index.

Autor: Index.hr/Redportal.rs