Ceo repertoar dostupan je na sajtu cinestarcinemas.rs 🎞️

Domaći film o kome se uveliko priča Poslednji strelac stiže ekskluzivno u CineStar bioskope 14. marta. Pretpremijerno prikazivanje biće priređeno u okviru CinePremiere događaja, 13. marta u CineStaru Ada Mall - Beograd kao i u CineStaru Novi Sad (BIG) uz druženje sa glumcima i ekipom iz filma. U ovom trileru Darka Nikolića uloge tumače: Nenad Jezdić, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević, Miki Krstović, Nataša Marković.

Foto: CineStar Cinemas Srbija /CineStar Cinemas Srbija

Radnja se odvija oko bivšeg pripadnika tajnih službi, Nenada Kuruzovića. On vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Deset godina ranije, Nenadova supruga ubijena je u zasedi namenjenoj njemu. Tada je Nenad bio na tragu velikog narko dilera, međutim, nakon smrti nevine žene, zločinac beži preko granice. Razočaran u službu i vlast koja je dozvolila zločincu da pobegne, Nenad napušta službu i odlazi u prevremenu penziju. Zaplet počinje kada se narko-diler vraća u Beograd. Ulaznice su u prodaji. Više detalja na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/poslednji-strelac/9127.

Od reditelja filma Zvuk slobode u CineStar bioskope 7.3. dolazi biografski film Majka Kabrini o jednoj od najuticajnijih ličnosti na prelazu 2 veka: Sv. Frančeski Kabrini. Film je zasnovan na istinitoj priči o borbi jedne žene za ravnopravnost, zdravlje i sreću siročadi imigranta. Frančeska je sletela u Njujork u proleće 1889. i ubrzo postala „majka“ italijanskih emigranata. Ceo život ubožnice u najvećim američkim gradovima. Sa preduzetništvom, odlučnošću i smelošću, Kabrini je stvorila mesta puna saosećanja i večnog nasleđa. Detalji na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/majka-kabrini/9135/.

Foto: CineStar Cinemas Srbija /CineStar Cinemas Srbija

U CineStar 7.3. stiže originalni horor film Imaginarni, od studija Blumhouse i tima koji stoji iza hita 5 noći kod Fredija. Film koji traži odgovor na pitanje da li su imaginarni prijatelji zaista plod dečje mašte ili su samo paravan za nešto mnogo strašnije. Kada se Džesika useli u svoj dom iz detinjstva sa svojom porodicom, njena najmlađa ćerka Alis razvija jezivu privrženost medvedu po imenu Čonsi koji živi u podrumu. Alis i Čonsi počinju da igraju igrice koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije. Više detalja na sajtu: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/imaginarni/9157/.

Foto: CineStar Cinemas Srbija /CineStar Cinemas Srbija

U nastavku sezone Royal Opera House iz londonske kraljevske opere, 26.3. ekskluzivno u CineStar bioskopima Ada Mall Beograd i Big Novi Sad, publika može uživati u prenosu uživo opere Madam Baterflaj. Ovo je jedna od najdirljivijih Pučinijevih opera koja pripoveda o nesrećnoj ljubavi - potresna priča u kojoj bezuslovna ljubav nije dovoljna za sreću. Nakon prvog čina CineStar časti gledaoce penušavim vinom za maksimalni užitak. Ulaznice se mogu nači onlajn: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/madam-baterflaj-uzivo/8926/.

Foto: CineStar Cinemas Srbija /CineStar Cinemas Srbija

BUSINESS AND MOVIES – DAN ŽENA. Posebna atrakcija: Dan žena u CineStar bioskopu! Drage koleginice, zaposlene ili poslovne partnerke mogu se počastiti projekcijom filma sa redovnog programa ili premijerom uz „red carpet“ iskustvo. Iako je 8.3. bitan dan kada se obeležava Dan žena, organizovane projekcije moguće je dogovoriti bilo kog dana za svoje drage osobe. Detalji na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/business-projekcije.

Autor: redportal.rs