Ovaj naizgled lukavi plan se potpuno izjalovio i umalo je koštao života

Žena, koja je bila besna na svog muža jer nije hteo da prihvati razvod, odlučila je da ga se sama reši. Međutim, njen naizgled lukavi plan se potpuno izjalovio i umalo je koštao života.

Pakleni plan jedne Brazilke, kojim se nadala da će ubiti svog muža, trebalo je da se dogodi za vreme "akcije", tačnije za vreme oralnog seksa.

Izveštaji pokazuju da je neimenovanoj ženi dosadilo da traži razvod od svog 43-godišnjeg muža pa je odlučila da isproba novu taktiku da ga se reši.

Muž je tvrdio da ga je supruga pokušala namamiti u krevet da bi obavio oralni seks sa njom, ali ga je čudan miris koji je dolazio iz njenih intimnih delova zaustavio. Navodno je bio toliko zabrinut da ju je naterao da ode u bolnicu blizu njihove kuće u gradu Sao de Hoze Rio Preto zbog straha od toga šta bi mogao biti uzrok tog mirisa.

Ovde su testovi otkrili da je polila genitalnu oblast i napunila vaginu sa dovoljno otrova da ubije ne samo njega, već i sebe. Tanke membrane vagine su neverovatno upijajuće, tako da je ona nesvesno unela smrtonosnu dozu otrova u svoj sistem.

Priznala je šta je uradila tek kada su stigli rezultati testa i, razumljivo, njen muž je bio ljut. Njegovo insistiranje da se javi u bolnicu joj je zapravo spasilo život, ali nije bilo simpatija prema njoj jer je najavio da će pokrenuti tužbu protiv nje za pokušaj ubistva.

Autor: Redportal.rs