Rasprodato 11 sala u Beču za film NEDELJA 📽️🎬

Interesovanje publike za premijeru filma Nedelja u Beču nadmašilo je sva očekivanja, zbog čega su domaćini morali da organizuju dvodnevna premijerna prikazivanja. U prisustvu glumačke i autorske ekipe, tokom vikenda u čak 11 prepunih sala bioskopa Cineplexx u Beču, održana je međunarodna premijera filma Nedelja.

Ova dvodnevna premijera, zbog enormnog interesovanja publike, postavila je novi rekord sa više od tri hiljade prodatih ulaznica, čime je postala najveća premijera domaćeg filma van granica matične zemlje do sada. Ovo svedoči o popularnosti filma Nedelja, ali i ističe želju dijaspore za kvalitetnim domaćim filmskim sadržajem.

Foto: Adria Film/Jovica Kosanović

Film Nedelja nastavlja da obara bioskopske rekorde, pa ga je tako za samo 3 nedelje od početka prikazivanja pogledalo 400.000 gledalaca.

Režiju filma Nedelja potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Film je nastao po ideji producenta Vladana Andjelkovića i scenariste Stefana Boškovića,u produkciji Pelicula production, uz podršku Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije.

Film Nedelja nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje, regiona kao i u preko 70 bioskopa širom Evrope, a distribucija ovog velikog kinematografskog ostvarenja u Srbiji i regionu poverena je Art Visti i distribucija u dijaspori Adria Filmu.

Autor: redportal.rs