Ona ove godine učestvuje na domaćem izboru Pesme za Evroviziju sa pesmom Zovi me Lena 🎼

Lena Kovačević održala je izuzetan koncert 31. januara 2024. u Zvezdara Teatru, koji je bio nedeljama unapred rasprodat. Koncert je nosio naziv Da li voliš me, naslovljen po novoj Leninoj pesmi koja će biti objavljena 14. februara, a Lena je pesmu izvela premijerno za beogradsku publiku zajedno sa muzičarem Filipom Bulatovićem – Mapokeys, koji je napisao muziku za ovu pesmu.

Foto: Irina Duplevskaja/Irina Duplevskaja

Na oduševljenje publike, Lena je započela koncert svojim hitovima Leto je i Beograde, a nastavila sa pesmama Lepe laži, San, Da li voliš me, Hir, Požuri, Samo da mi je, Vejte snegovi, Tako lako, Cafe, Dubine, uz čak 2 bisa. Kao poseban deo koncerta Lena je u svom prepoznatljivom stilu izvela pesme Zapevala sojka ptica i Gusta mi magla padnala. U stalnoj komunikaciji sa publikom, koncert je prestavljao pravo uživanje i jedinstven umetnički doživljaj koji je ulepšao svima poslednje januarsko veče.

Foto: Irina Duplevskaja/Irina Duplevskaja

Među posetiocima koncerta bili su reditelj Lordan Zafranović, Lenin otac, pisac Dušan Kovačević, muzičari Dragutim Balaban Bajka, Filip Bulatović i Mia Malešević, sa kojom je Lena izvela uživo njihov zajednički hit Gorim za koji je muziku radio Darko Dimitrov.

Foto: Irina Duplevskaja/Irina Duplevskaja

Lena Kovačević ove godine učestvuje na domaćem izboru Pesme za Evroviziju sa pesmom Zovi me Lena, koja već izaziva odlične reakcije kako kod domaće publike, tako i kod inostranih fanova Evrovizije.

Foto: Irina Duplevskaja/Irina Duplevskaja

Foto: Irina Duplevskaja/Irina Duplevskaja

Autor: redportal.rs