Tekst je prilagođen ženskom izvođaču ☝

Tokom jučerašnjeg dana na Cecinom Jutjub kanalu objavljena je pesma Za kraj koju je ona otpevala za potrebe filma Nedelja. 🎤 Film je snimljen u čast Džeja Ramadanovskog koji nas je napustio 2020. godine. 💔

Iako je prošlo manje od jednog dana, pesma se već zavrtela, a publika je, sudeći po komentarina na društvenim mrežama, oduševljena kako je Ceca donela ovu numeru koja je stvarana za Džeja, kako je Futa nedavno otkrio. 👇

Foto: Instagram.com / @cecaraznatovic

- Ta pesma je bila svojevremeno namenjena za Džeja. Melodiju sam radio 2010. godine, ali ona nije bila gotova cela u to vreme. Marina je tek kasnije za tu melodiju napisala za tekst. Sklonili smo je sa strane i bila je namenjena Džeju - rekao je Futa i dodao:

- Međutim, ispalo je da je to na kraju završilo kod Cece. Ona je sama donela neku svoju interpretaciju. U startu je bio muški tekst, malo smo nešto korigovali u tekstu da bi mogao da peva ženski pevač i po mom mišljenju pun je pogodak što je to Ceca - ističe Radulović, kako prenose Blic i Pink.rs.

Foto: ATAImages/ A. A

- Prezadovoljan sam kako je to ispalo. Ceca i ja smo radili pre 30 godina, sada joj je drugačija boja, drugačiji glas, druga dimenzija... Ovo je sada prilika da Ceca i ja nastavimo saradnju. Nisam bio u kreativnoj priči. Sve su ovo moji radovi od ranije, a u međuvremenu je ispalo da imam nešto novo što pripremam. Potrebno je da sve sklopim i da mogu tome da se posvetim - dodao je Futa.

Pesmu Za kraj možete čuti kroz video ispod:

IZVOR: YT / Svetlana Ceca Ražnatovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.