Tekst i muziku potpisuje Ivan Huljić 🎶

Jelena Rozga predstavlja spot za dugoočekivanu pesmu Od čega sam ja, nastala kao plod umetničke sinergije između Jelene Rozge i Ivana Huljića. Naime, Ivan Huljić potpisuje tekst i muziku pesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi. Budući da Jelena i u karijeri i u životu dopušta biti i hrabra i ranjiva, pesma Od čega sam ja savršeno se uklapa u takvu „životnu filozofiju",  što ne čudi s obzirom na to da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina saradnje i prijateljstva kroz koje su se sigurno dobro upoznali. Upravo ovom saradnjom i njihov odnos je dobio jednu novu dimenziju. 🥰

Uvek je lepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, „poznaješ u dušu" i ko zna koliko ti je važno ostati veran sebi. Uživala sam u celom procesu stvaranja ove pesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji.

Foto: Nemanja Novaković/Nemanja Novaković

Spot za pesmu Od čega sam ja potpisuje reditelj Miloš Šarović, koji je režirao Jeleninu regionalnu turneju Minut srca mog.

IZVOR: YT / Jelena Rozga

Autor: redportal.rs