Ocu i ćerki preti doživotna kazna zatvora, dok policija nastavlja da istražuje slučaj koji je šokirao celu nacilju.

Otac iz Poljske, osumnjičen za ubistvo tri bebe iz incestuozne veze sa jednom ćerkom i silovanja druge, navodno je imao i jeziv plan za svog sina sa intelektualnim teškoćama.

Pjotr Gerašik (56) i njegova ćerka Paulina Gerašik (20) optuženi su za incest i ubistvo novorođenih beba.

Svakog dana na površinu isplivavaju sve šokantnije stvari o kući horora u selu Černiki u Poljskoj. Komšije sada tvrde da je Pjotr tukao i terao svog sina Damjana iz kuće, kada je navodno hteo da ima odnose sa Paulinom.

Dok policija nastavlja da ispituje oca i ćerku nakon što je pronašla tela tri bebe u poodmakloj fazi raspadanja u podrumu porodične kuće, komšije opisuju kako su videle Damjana da satima sedi sam i plače na autobuskoj stanici ili ulici.

- Dešavalo se da satima bude na ulici, niko ga nije tražio. Želeo sam da mu pomognem, ali sam se plašio da će njegov otac to saznati i da će upasti u nevolju - rekao je jedan komšija za Fakt.

Drugi komšija je rekao kako mu je Damjan ispričao da ga otac tuče, naziva pogrdnim imenima, psuje i izbacuje iz kuće. Navodno je rekao i da ga otac tera iz kuće kada želi da ima odnose sa ćerkom.

PJOTR NIKAD NIJE RADIO, IMAO PAKLENI PLAN ZA SINA?

- Pjotr nikad nije radio nigde, planirao je da onesposobi svog sina i da iznudi penziju od njega, to je bio njegov plan i strašno je to što govorim, ali mu je samo za to trebao, zato ga je držao kod kuće - rekao je za Fakt Marijan Pik, gradonačelnik opštine Stara Kiševa, prenosi Telegraf.

Ocu i ćerki preti doživotna kazna zatvora, dok policija nastavlja da istražuje slučaj koji je šokirao celu nacilju.

Autor: Telegraf