Prvi put ošisao dredove kada mu se rodila ćerka Tara

Reper Stefan Đurić Rasta otkako se pojavio na muzičkoj sceni prepoznatljiv je po svojim dredovima koje je prvi put ošišao kada mu se rodila ćerka Tara, i drugi put, pre nekoliko dana za ćerkin rođendan! 👇

Međutim, u medijima se piše kako je Rasta ovoga puta ošišao dredove zbog problema sa kosom, te da će se, navodno, podvrgnuti tretmanu presađivanje kose u Turskoj! 🤔

- Rasta je već mesecima u potrazi za najboljom klinikom koja se bavi ovim zahvatom i konačno je uspeo da pronađe nešto što mu odgovara. Na transplantaciju kose planira da ode u Tursku, a za ovu intervenciju izdvojiće 3.000 evra - tvrdi izvor za Alo, pa nastavlja:

- Otkako se pojavio na našoj sceni, Rasta je bio prepoznatljiv po svojim dredovima koje je godinama održavao. Prvi put ih je ošišao kada mu se rodila Tara, a tada je taj gest objasnio potrebom da se saživi sa ćerkom  i da im zajedno raste kosa. Međutim, ovaj put je situacija drugačija i borba sa gubitka kose mu jako teško pada, te je spreman na sve kako bi svoje stanje vratio u prvobitno.

- Gubitak kose normalna je pojava kod muškaraca srednjih godina, ali Rasta nije u stanju da situaciju prihvati takvom kakva jeste. Iz tog razloga se i odlučio za hitnu intervenciju kako bi povratio i prepoznatljiv izgled, ali i samopouzdanje koje je narušeno - izjavio je onda on, kako prenosi 24sedam.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Stefan Djuric Rasta👑 (@rastaa__kraaljj)

IZVOR: IG / @rasta_kraljj

Autor: Redportal.rs / K.Đ.