Prvi put vest o tome se pojavila 2022. godine

Glumac Kit Harington potvrdio je da spin-off serija o njegovom liku iz serije Igra prestola više nije u aktivnom razvoju.

Harington je ove vesti otkrio u razgovoru za ScreenRant tokom promocije svog novog filma Blood for Dust. Glumac je rekao da više ne rade na projektu koji je bio u razvojnoj fazi te da se nada da će u budućnosti opet raditi na spin-offu.

- Zapravo, nikada nisam pričao o seriji jer je bila u razvoju. Nisam hteo da procuri da se razvija i nisam hteo da ljudi počnu teorije, da budu uzbuđeni oko toga ili jednostavno mrze tu ideju, kad se serija možda nikada neće dogoditi. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki ugao i vidiš isplati li se. Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli pronaći pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Stoga smo zasad odlučili prestati raditi na njoj. Možda će doći vreme u budućnosti kada ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja - otkrio je glumac.

Vesti o spin-offu prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio istražiti šta se dogodilo s Džonom Snouom (Jon Snow) nakon završetka priče u 8. sezoni Igre prestola.

Autor: redportal.rs