Novosadski bend The Bad Week objavio je video spot za razigrani singl If You Wanna Do It sa njihovog drugog albuma It Is How It Is

Nakon svirkama ispunjenog leta kroz region, kao što su Thrill Blues Festival u Trilju, Dvigrad Blues Fest u Kanfanaru, Days Of Thunder u Velenju (Slovenija), i otvaranje nastupa svetske bluz legende Ane Popović u beogradskom BitefArtCafe-u, za The Bad Week došao je red za novo dostignuće i to u obliku dugoočekivanog spota. Reč je o pesmi If You Wanna Do It kojom su The Bad Week približili svoj bluz zvuk rokenrolu 50-ih godina, ritmički, a sada i vizuelno.

Foto: PROMO/The Bad Week

U snimanju spota bendu su se priključili plesači sving plesne škole Any Old Thing iz Novog Sada, tako da kompletan video realno prikazuje atmosferu svirki ovog tria - živahne, poletne, srčane i ispunjene plesom, čime direktno demantuju svaku tvrdnju bluza kao spore i dosadne muzike. 

Četvrti video spot koji objavljuju ovi harizmatični bluzeri iz Novog Sada režirao je, snimao i montirao Duško Rastović. Spot je sniman u plesnoj hali Rusinskog kulturnog centra Matka u Novom Sadu. 

Foto: PROMO/The Bad Week

- Snimanje spota je bilo koliko zabavno, toliko i naporno, budući da smo snimali na najtopliji dan leta u prostoru koji nije smeo da se luftira zbog rada dimne mašine! Tejkovi su trajali po deset minuta nakon čega je morala ići preko potrebna pauza za vodu i hlađenje, ali uspeli smo sve da snimimo u jednom danu – prisećaju se snimanja i dodaju da je spot je zamišljen tako da predstavlja razigrane rock‘n‘roll žurke 50-ih godina i kako su jako zadovoljni postignutim radom. 

Foto: PROMO/The Bad Week

- Ovim putem se ovim sjajnim plesačima zahvaljujemo na saradnji i takođe se zahvaljujemo našem izdavaču Multimedia Music (Beograd) na ukazanoj pomoći za realizaciju ovog spota - kažu članovi benda. 

Video spot za pesmu If You Wanna Do It možete pogledati u nastavku:

IZVOR: YT / YTMultiMediaMusic

The Bad Week objavili su drugi album It Is How It Is za diskografsku kuću Multimedia Music. Sniman je 2023. i 2024. godine u Multimedia Music studiju. 

- Album govori o ličnim iskustvima i osećajima koji nas takvi kakvi jesu inspirišu za nastanak pesama koje se nalaze na njemu. Priča o spoznaji konačnosti jednog ljudskog života i zbog toga na koji način doživeti ljude oko sebe, voleti ljude oko sebe i kako im pružiti nežnost i poštovanje koje zaslužuju. 

Foto: PROMO/The Bad Week

Dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama a kao CD na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim nastupima benda The Bad Week

The Bad Week kroz brojne live nastupe promovišu album It Is How It Is, ali su svoje fanove obradovali su i LP izdanjem prvog albuma So it Was koje je od nedavno u prodaji. Pored toga, kažu da već „lagano ali sigurno“ rade i na trećem albumu... 

Autor: Redportal.rs