Prvi Nemac došao u redove Partizana 💪

KK Partizan predstavio je novi tim na svečanom događaju Crno-bela simfonija u Mts dvorani.

Navijačima je predstavljeno 13 novih igrača među kojima je i Nemac Isak Bonga.

On je u razgovoru sa Telegrafom otkrio šta ga prvo asocira na Partizan:

- Pa, jedina stvar koja je uvek bila su navijači. To je prva stvar na koju pomisliš kada pomisliš na Partizan, pretpostavljam. Ali, i samo okruženje. Svaki put kada dođeš ovde, znaš da će biti vatreno - rekao je Bonga u razgovoru za sajt Telegrafa.

Bonga je otkrio da je pre dolaska u Partizan razgovarao sa nekadašnjim kapitenom crno-belih Vladimirom Lučićem koji mu je otkrio šta ga čeka u Beogradu:

- Zaista sam razgovarao sa Lučićem i samo je rekao da prihvatim sve. Rekao je: Prihvati sve dobre trenutke, prihvati i one manje dobre. Samo se zabavljaj dok si tu. Takođe je rekao da će ovo biti zaista dobro mesto za mene - izjavio je Bonga.

Imao je Bonga prilike da igra u NBA ligi, i sada u Evroligi, gde je prvo nastupao za Bajern i sada za Partizan. Da li vidi neku povezanost.

- Mislim, na kraju dana, mislim da je sve uvek isto. Tako da nije bitno da li igraš u Evroligi, u Partizanu, u Minhenu, ako to zaista želiš. Na kraju dana, svi samo igramo košarku, pokušavamo da postignemo neki cilj - zaključio je Bonga.

Autor: telegraf.rs / redportal.rs