Uhapšen je u svojoj mesari u Surčinu, gde je potpuno mirno sekao meso i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

U noći između 25. i 26. jula 2014. godine nestala je 15-godišnja devojčica iz Subotice, Tijana Jurić. Njen nestanak potresao je i na noge digao celu Srbiju. Nažalost, potraga je imala tragičan kraj, jer je 7. avgusta Tijanino telo pronađeno na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. 👇

Za Tijanino ubistvo na 40 godina zatvora osuđen je mesar Dragan Đurić iz beogradskog naselja Surčin. Monstrum je priznao zločin i policiju odveo do mesta na kojem je sakrio žrtvu.

Uhapšen je u svojoj mesari u Surčinu, gde je potpuno mirno sekao meso i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Nije pokazao kajanje. Mada je mesar isprva poricao otmicu, nakon što je pao na poligrafskom testiranju, odlučio je da prizna i detaljno opiše zločin.

Naime, Đurić je Tijanu u Bajmoku udario svojim vozilom. Nakon što je devojka počela da zapomaže, uhvatio ju je za vrat, udarao, a potom ubacio u automobil, odvezao u atar i ubio. U automobilu je sa nje skinuo odeću, a telo odvezao desetak kilometara od Sombora, gde ga je i zakopao, piše Kurir, prenosi Pink.rs.

Autor: Pink.rs