Dok je devojčica plakala otac je mirno snimao video 😔😩

Japanski par poznat po postavljanju zdravih porodičnih video-snimaka na Jutjub izazvao je kontroverzu nakon što je snimio svoju dvogodišnju ćerku kako plače u zaključanom automobilu tokom vrelog dana oko 30 minuta umesto da je izvuče.

Krajem maja, Jutjub kanal Porodica Rau-nano koji dokumentuje svakodnevni život japanskog para sa njihovo troje dece, postavio je video pod nazivom Pod žarkim suncem... moja dvogodišnja ćerka je bila zaključana u autu. Šokantni naslov nagoveštava cilj para da privuče pažnju i poveća gledanost, ali iako je video uspeo da uradi upravo to, nisu očekivali kritike koje dolaze sa njihovom novostečenom slavom. To je u najmanju ruku iznenađujuće, jer kontroverzni video prikazuje kako otac porodice nehajno snima svoju dvogodišnju ćerku dok očajnički plače oko 30 minuta nakon što se slučajno zaglavila u porodičnom automobilu tokom vrelog letnjeg dana sa nema otvorenih prozora.

Uznemirujući video, koji je u međuvremenu uklonjen sa Jutjub kanala porodice Rau-nano, prikazuje kako glava porodice stavlja stariju ćerku, dvogodišnju Nanoku, na zadnje sedište porodične tojote i sprema se da učini isto sa svojom mlađom sestrom. U tom trenutku se Nanoka, koja drži ključeve od auta dok njen otac rukuje malom sestrom, slučajno zaključava u automobil.

Shvativši opasnost da se dete zaključa u automobilu na užarenom suncu, otac ne zove hitnu pomoć, niti traži bilo koga za pomoć, umesto toga snima mladu devojčicu dok glasno ponavlja: ​​

- Hitno je! Nanoka je zaključana u autu. Auto je zaključan i ona ne može da izađe!

Dok vidno uplašena dvogodišnja devojčica nastavlja da plače i znoji se u vrelom autu, njen otac nastavlja da snima i pokušava da joj da uputstva da otključa vozilo iznutra. Stručnjaci za ponašanje dece objasnili su da je prosečno dvogodišnje dete praktično nemoguće razumeti ova uputstva, pa je očekivati da ih Nanoka sledi jednostavno glupo.

Na kraju, nakon oko pola sata snimanja sadržaja, mladi otac mirno telefonira bravaru koji uspeva da otključa vrata spolja i oslobodi malu Nanoku. Iz nekog razloga, par koji stoji iza Jutjub kanala odlučio je da je ovo dobar sadržaj, pa je postavljen na Jutjub. Kritike su počele da dolaze odmah u komentarima, a video je na kraju uklonjen.

Nakon masovne reakcije, roditelji su izašli sa video-snimkom izvinjenja, izražavajući žaljenje zbog nesrećnog incidenta i objašnjavajući da nikada nisu nameravali da dovedu svoje dete pod stres ili da joj na bilo koji način naude. Takođe su najavili da će uzeti kratku pauzu od Jutjuba neko vreme kako bi razmislili o budućnosti porodice.

IZVOR: YT / あお

Autor: redportal.rs