Kada je usvojila ovu mačku, vlasnica je imala samo 20 evra na računu, a sada je - milionerka

Ovu mačku sa fotografije ste sigurno negde već videli na internetu, i to ne bez razloga. Naime, to je Nala - i zvanično najbogatija mačka na svetu, a teška je skoro 100 miliona evra. Naime, samo jedna objava sa njenog Instagram naloga (nala_cat), dostiže sumu i do 14.000 evra.

Ipak, zanimljivo je da se Nala nije oduvek kupala u novcu, s obzirom na to da je veoma skromnog porekla, tačnije usvojena je iz azila za životinje.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nala Cat ™ (@nala_cat)

IZVOR: IG / @nala_cat

Njena vlasnica Puki, čije je pravo ime Varisiri Matačitipan, zaljubila se u nju čim ju je ugledala pa je rešila i da je uzme, iako je i sama bila u problemima, nećete verovati - prvenstveno finansijskim.

Kako je rekla za This Morning, ona je 2012. godine odlučila da otvori Nalin Instagram profil, koji danas broji više od 4.5 miliona pratilaca, prenosi Dejli Mejl.

- Nala je najverovatnije prva mačka na internetu koja je samu sebe predstavljala i mislim da je to jedan od razloga zbog koga se dopala ljudima - kaže vlasnica.

Mešanka sijamske i tabi mačke postala je inspiracija brenda hrane za mačke i lansirala je sopstvenu liniju robe, zarađujući svom vlasniku neverovatnih skoro 100 miliona evra.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nala Cat ™ (@nala_cat)

IZVOR: IG / @nala_cat

Nala takođe drži Ginisov svetski rekord za najpraćeniju mačku na Instagramu, a osvojila je i titulu TikToker godine.

Kada su pitali Puki koliko vremena posvećuje nalozima na društvenim mrežama, rekla je da je to posao sa punim radnim vremenom, što je još jedan od razloga zašto Nalina popularnost i dalje raste.

Veliki uspeh

- Ni dan-danas ne verujem u sve što se događa, niti sam pomislila da ću ikad stići dovde, čak i da gostujem na televiziji. Veoma sam zahvalna zbog svega što se dogodilo i mislim da se sve dešava s razlogom. U to vreme na mom bankovnom računu bilo je samo 82 penija i rizikovala sam da postanem beskućnik da bih spasila ovu jadnu mačku - otkrila je Puki u jednom TV intervjuu.

IZVOR: YT / Guinness World Records

I ne samo da je Nala pomogla Puki da ostvari svoje snove, već joj je pomogla i da pronađe ljubav.

- Moja partnerka i ja upoznali smo se preko Instagrama, u vreme kada sam otvorila Nalin nalog i počela da naručujem leptir mašne. Tako sam upoznala Šenon, u vreme kada je usvojila svoje dve sestričine: one su tada imale pet i šest godina i morala je da napusti svoj stalni posao da bi se brinula o njima - priseća se Puki.

Autor: nportal.rs / redportal.rs