Ovo nije prvi put da roditelji prodaju Kobijeve dragocenosti

Kobi Brajant je tragično preminuo u helikopterskoj nesreći 2020. godine, a njegovi roditelji pokušavaju da zarade dodatni novac sada! Džo i Pamela Brajant odlučili su da pokušaju da prodaju šampionski prsten koji je on osvojio sa Los Anđeles Lejkersima 2000. godine. Tada je u finalnoj seriji pala Indijana (4:2).

Na portalu Goldin koji se bavi aukcijama nalazi se spomenuti prsten i njegova trenutna vrednost iznosi 94.000 dolara. Svi zainteresovani imaju rok do 30. marta da pošalju svoju ponudu. - U pitanju je prsten koji je Kobi poklonio svom ocu Džou. Nije prsten koji je osvojio, već kopija, pošto je Kobi naručio da se napravi identičan prsten kako bi ga dao svom ocu. Na njemu postoji 40 dijamanata, od kojih pet većih. Dobijen je direktno od njegove porodice i unikatanje, navodi se u opisu prstena.

Kada se ova objava pojavila u javnosti i kada su navijači videli o čemu se radi krenuli su sa žestokim prozivkama na račun Kobijevih roditelja. Šokirani su što oni pokušavaju da zarade još novca posle tragedije i to na ovakav način. Uglavnom su svi komentari negativni.

IZVOR: X / TheDunkCentral

U dugoj NBA karijeri Brajant je igrao samo za Los Anđeles Lejkerse i sa njima je osvojio pet pehara. Izabran je 1996. godine kao 13. pik od strane Šarlota i odmah je trejdovan u "grad anđela" i to u trejdu u kom je učestvovao i Vlade Divac. Bio je to jedan od momenata za istoriju, a interesantno je da su Lejkersi Hornetsima samo nekoliko minuta pre nego što je došao red na njih na draftu rekli koga da izaberu. Na taj način su "sakrili karte" do samog kraja i napravili najbolji mogući potez.

Autor: mondo.rs