Ovo nije prvi put da je majka sedmoro dece rekla da je isključena iz društva

Britanka Melisa Sloan, majka sedmoro dece, otkrila je da joj je zabranjen ulazak u lokalnu crkvu zbog njenih 800 tetovaža.

Sloan (46) iz Povisa u Velsu, kritikovala je sveštenike jer joj nisu dozvolili da prisustvuje crkvenoj službi, piše Dejli meil, a prenosi B92.

Ovo nije prvi put da je majka sedmoro dece rekla da je isključena iz društva, prošle godine ona je priznala da nikada nije bila pozvana ni na jednu žurku za Noć veštica, jer bi, ironično, uplašila goste. Ali isključenje iz crkve bila je poslednja kap koja je prelila čašu za Velšanku, koja tvrdi da joj je sveštenik rekao da mora da izađe jer peva preglasno.

Kako prenosi Dejli star, Melisa, koja na nosu ima istetovirano ukrašeno raspeće, pronašla je Boga kada se njen partner Luk razboleo, moleći se za njegovo zdravlje.

Sloan se aktivno bavila crkvenim pevanjem i molitvama, ali tvrdi da je izbačena iz crkve usred službe. Ona je za Star rekla da su joj svi okrenuli leđa smejući se.

- Sveštenik je rekao moraš da ideš, ali većina mi se smejala, ništa novo. Sveštenik mora biti zao da bi to uradio - dodala je ona. Iako je izbačena iz crkve, Sloan i dalje snažno poštuje Isusa hrista i tvrdi da je on ne bi osuđivao kao obični ljudi.

Ona je priznala da njen izgled može da zaprepasti ljude na prvi pogled. Sloan je nezaposlena već 20 godina zbog ekstremnog broja tetovaža na telu.

Autor: b92.net