Ovo neobično mesto nalazi se u nemačkom Selbahu na planini Švarcvald

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak jedne zanimljive destinacija za putovanje. U pitanju je malo selo koje čini desetak kućica na drvetu, a snimak pregledan skoro 8 miliona puta.

Ovo neobično mesto nalazi se u nemačkom Selbahu na planini Švarcvald, a sačinjeno je od desetak uzvišenih kućica na drvetu koje su pretvorene u pravi mali raj. Svaka dvospratna kućica na drvetu ima dve spavaće sobe, jedno kupatilo, tri balkona, kuhinju opremljenu mašinom za pranje sudova i prostor za sedenje sa kaučem i TV-om.

Izgrađena od srebrne jele, dekorativni elementi u unutrašnjosti kuća su od drveta trešnje, uključujući trpezarijski sto i stolice, plakar, krevete, prozorske klupice i deo unutrašnjih spiralnih stepenica. Svaka kuća ima dva parking mesta, privatnu terasu, pristup internetu i stanicu za punjenje električnih automobila.

Prema pisanju lokalnih medija, vlasnik lokacije Robert Švorer stvorio je jedinstveni kamp, sa lokalnim nemačkim drvoprerađivačima koji su izgradili 10 kućica na drvetu oko povišenog centralnog tornja za posmatranje.

Na internetu se navodi da je ovo šarmantno selo novi raj za odmor, a postoji i mogućnost rezervacija kućica za noćenje.

Video: tiktok.com/@chamiran84

IZVOR: TT / @chamiran84

Autor: nportal.rs