Objasnio neke delove svog performansa 👇

Veliki broj komentara izazvala je svečana ceremonija Olimpijskih igara u Parizu, koja je osim sportskog dela, imala i muzički, kao i kulturni i istorijski. 👇

Bilo je više performansa poznatih izvođača i umetnika, a jedan o kome se posebno priča i dalje jeste nastup tekstopisca i pevača Filipa Katerina, koji je nastupio polugo, potpuno obojen u plavo, uz jarko narandžastu bradu.

Njegov nastup izazvao je lavinu komentara, upoređivali su ga sa Velikim Štrumpfom, a sada se o svemu i on sam oglasio u razgovoru za CNN.

- Pevao sam svoju pesmu, pod imenom Nue. To je pesma koja govori veoma proste stvari. Da li bi bilo ratova da smo ostali goli? Možda, odgovor je ne, jer ne možeš sakriti oružje, ili revolver kada si go - počeo je Filip, piše Telegraf.rs.

Usledilo je i izvinjenje...

- Duboko mi je žao ako je to šokiralo neke ljude, zato što mi to uopšte nije bila namera. Odgajan sam kao hrišćanin, i najbolja stvar kod hrišćanstva je opraštanje. Pitam za oproštaj, ako sam uvredio nekog, a hrišćani iz sveta, odobriće mi to, siguran sam, i razumeće da je to bio samo nesporazum. Nikada nije bilo pitanja o religiji, ili o Tajnoj večeri... Ne, oduvek je bilo o Dionisu.

Otkrio je i zašto je bio plav...

- Moja mama mi je uvek govorila: Filipe, bolje je za tebe da nosiš plavo nego žuto, tako ti oči dolaze do izražaja, plavo je za tebe. Trebalo je tri sata da ofarbam celo telo u plavo, i takođe tri sata da skinem boju. 

Ipak, moguće je skinuti farbu, ali... 😅

Podsetimo, prema mnogim reportažama, njegov nastup trebalo je da predstavlja grčkog boga plodnosti, vegetacije, života, vina i uživanja Dionisa. Ipak, videli smo samo Velikog Štrumpfa... 😏

IZVOR: X / @FreakieChris

Autor: Telegraf.rs