Odmah ih izbacite iz svog doma 👇

Feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora u skladu s prirodom, te prema tom tumačenju postoje stvari koje nikako ne smete držati u kući, prenosi b92.net.

Ako želite da se poboljšate na svim životnim poljima, eliminišite neke predmete u svom domu.

Kućni aparati koji ne rade 📺

Prema feng šui stručnjacima elektronski uređaji (TV, pegla, fen za kosu, frižider) simbolizuju snagu i moć. Kada su pokvareni, to će uticati na vaš život u vidu zdravstvenih problema, propalih ljubavnih veza ili neugodnih situacija na poslu. Ili popravite pokvarenu tehniku ​​ili je bacite.

Veštačko cveće 🌹

Biljke simbolizuju rast i napredak, a suvo cveće je potpuna suprotnost – ono predstavlja ustajalu energiju koja vas usporava. Zato možda patite zbog bivših ljubavi, stalno ste umorni, ništa vam ne ide od ruke, tvrde feng šui stručnjaci.

Ako volite cveće, kupite saksiju jer živa biljka simbolizuje rast. Ako vam se sobne biljke suše, možda vam je teško da ustanete ujutru, nemate dobre rezultate na poslu, stalno ste umorni. Posvetite svojim biljkama više pažnje.

Pokvarena hrana 🍅

Na hranu se gleda kao na sposobnost osobe da daje i prima ljubav. Stoga, ako vam je frižider pun hrane koja se pokvarila, mogući su problemi u ljubavnom životu. Jednom nedeljno provjerite frižider i kuhinjske elemente i bacite sve što je pokvareno. Lekovi i kozmetika kojima je istekao rok trajanja simbolizuju lošu energiju koja ometa fizičko i psihičko opuštanje.

Autor: krstarica.com / superzena.b92.net