Organizatori bili primorani da se oglase 👆🏼

Nakon što je u svetskim medijima osvanula vest da je Selin Dion navodno dobila dva miliona evra za nastup u Parizu, organizatori Olimpijskih igara su bili primorani da se oglase.

Američka zvezda, Lejdi Gaga nastupila je na početku otvaranja 33. Olimpijskih igara, a ceremonija je prvi put organizovana na otvorenom. Spektakularni nastup održan je na stepenicama uz obalu Sene. Ipak, njen nastup je bio unapred snimljen, što je razočaralo 320.000 gledalaca.

Svečanu ceremoniju otvaranja, zatvorila je Selin Dion nastupom na prvoj bini Ajfelove kule. Ovo je bio prvi javni nastup slavne pevačice otkako je objavila da joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe 2022. godine. Neurološki poremećaj izaziva ukočenost trupa i udova i može izazvati teške grčeve mišića.

Ona je zbog bolesti bila primorana da ponovo uči da peva, te je ovim nastupom pokazala da je jača od bolesti. Ona je otpevala dve pesme, a sve je očarala izvođenjem čuvene francuske šansone Edit Pjaf L'Hymne à l'amour.

Nedugo nakon nastupa, u medijima su se pojavile tvrdnje da je Selin Dion za ovaj nastup uzela neverovatnih 2 miliona dolara, te su organizatori bili primorani da demantuju ove tvrdnje, otkrivajući da ni ona ni Gaga nisu uzele ni cent:

Suprotno od onoga što pišu mediji, izvođači koji su nastupili na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara nisu bili plaćeni za svoje usluge. Njihova odluka da nastupaju u takvim uslovima pokazuje njihovu želju da budu deo ovog istorijskog događaja za Francusku, ali i za celu sportsku javnost. Pariz 2024 je pokrio sve one troškove koji su tehničke prirode.

Pogledajte kako je izgledao njen nastup:

Izvor: Youtube/@eurosport

Autor: mondo.rs