Predsednik sumirao uspešnu nedelju 🤝🏼

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ove nedelje je ugostio predsednika Kine Si Đinpinga. Ovim povodom se sada još jednom oglasio na Instagram profilu @buducnostsrbijeav, kako bi sumirao ovu izuzetno važnu nedelju i zahvalio se građanima Srbije i predsedniku Kine. 👆🏼

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Izvor: Instagram/@buducnostsrbijeav

On je na početku istakao koliko je važna bila ova poseta, te se zahvalio svim građanima na podršci:

Izuzetno važna nedelja u kojoj smo pisali i istoriju i budućnost Srbije. Poseta predsednika NR Kine Si Đinpinga za nas je bila najveća čast i hvala svim građanima koji su pokazali koliko srce ima naša mala Srbija i kakav odnos imamo prema NR Kini i našim kineskim prijateljima.

On je istakao da Srbija gaji ogromno poštovanje i prijateljstvo prema Kini, te da će takvu ljubav teško pronaći:

Predsedniku Siju sam rekao da će kao lider i predsednik velike sile svuda u svetu naići na respekt i poštovanje, ali na takvo poštovanje i takvu ljubav nigde neće naići kao ovde u našoj Srbiji.

On je iskoristio priliku da se još jednom zahvali predsedniku Siju i kineskom narodu, ističući da je ovakvom prijateljstvu samo nebo granica:

oš jednom, hvala predsedniku Siju i ponosnoj kineskoj naciji na svakoj vrsti pomoći, saradnje i podrške koju pokazuju prema Srbiji. Mnogo smo toga već uradili zajedno, ali znam da možemo i moramo još mnogo više, jer za ovakvo prijateljstvo, poštovanje i lojalnost - samo je nebo granica!

Autor: redportal.rs