Predsednik je najavio da se priprema otvaranje auto-puta u subotu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će 21. oktobra ići u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti UN, koja se održava 23. oktobra i da ga pored toga očekuje mnogo važnih događaja, tako da nije imao vremena da se bavi optužbama nekih povodom sprovođenja projekta EKSPO 2027.

Predsednik je najavio da se priprema otvaranje auto-puta u subotu, a da u nedelju odlazi u Kinu, te da ga nakon povratka očekuje dolazak međunarodnih posrednika u Beograd.

Foto: Rojters

- Pre toga ćemo imati otvaranje železničke stanice 20. oktobra, oni dolaze 21. oktobra, a tu noć već idem u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti, koja je 23. oktobra, tako da nisam imao baš mnogo vremena, ali ne moraju da brinu, uvek postoje ljudi koji bi želeli da Srbiji bude što gore da tada njima bude bolje - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše optužbe na račun projekta EKSPO 2027 i da će se novac trošiti netransparentno.

On je rekao da nije čuo da neko brine za EKSPO.

- Ali ako mislite na neke naše, nisam baš stigao sve da pratim poslednjih dana, u gužvi sam kakvu ne pamtim u prethodnih 10-11 godina - rekao je Vučić.

Autor: Novosti.rs