Haris i Melina su se rastali nakon 22 godine 💔

Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, otpratila je majku na Instagramu. Mlada naslednica je majku i modnu kreatorku uklonila s ove društvene mreže na kojoj je Đina veoma popularna.

Podsećamo, Melina je nedavno ušla u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj Haris živi sa sinom Kanom i ćerkom Đinom. Pevač je u podkastu portala Pink.rs Iza zatvorenih vrata otkrio kako su deca reagovala u tom momentu:

- Melina me nije pokušala kontaktirati. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo pokupiti što je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela otići. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svi kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da sve ne pređe u fizički obračun.

Melina i Haris zajedno su proveli 22 godine od čega 10 u braku, a za krah braka je, prema rečima pevača, kriva njena prevara.

Autor: redportal.rs