Dragana i Toni RAZVODE SE nakon 20 godina braka 💔

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoj brak koji je trajao 20 godina! 💔 Ovu vest objavila je tokom jučerašnjeg dana Dragana kroz saopštenje koje prenosimo u nastavku 👇:

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.
Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.
Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.
Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.
U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - poručila je Dragana.

Vest da se Toni i Dragana razvode je iznenadila sve i pevačicu smestila u žižu javnosti!

Dragana je kroz saopštenje otkrila da brak sa Tonijem već nekoliko godina nije ono što je bio, te da je pokušala da ga spase, ali nije uspela. 😏

Na pevačicinom Instagram nalogu poslednja zajednička fotografija sa suprugom objavljena je pre 4 godine, odnosno 2020. godine, i to sa putovanja na kome su bili zajedno sa pevačicom Lepom Brenom i njenim suprugom Bobom Živojinovićem, prenosi 24.sedam.rs.

- Dragi prijatelji - napisala je tada pevačica, uz nekoliko srca. 👇

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

IZVOR: IG / @dragana_mirkovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.