Komšinica: ,,Sama je o tome pričala!"😨

U javnosti se pokrenula priča da je bivša supruga Harisa Džinovića, Melina Džinović, navodno već pola godine u vezi sa dve godine starijim biznismenom, sa kojim se viđala javno. Nakon razvoda od Harisa Džinovića, kreatorka se preselila u luksuzni kompleks gde je susedi retko sreću, ali mnogo toga znaju o životu nove komšinice. Jedna od njih ispričala je da se znalo za njenog dečka već duže vreme, jer se sama Melina time hvalila.

Po gradskim krugovima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Za to su znali svi u teretani u kojoj trenira. Taj čovek ju je čak i dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala kako bi priče došle do Harisa. Ovde sam je videla dva puta od kako je došla, ali tog čoveka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod.

Ona se osvrnula i na Harisove priče o tome da su komšinice krive zbog raskola.

Poznajem te žene sa kojima je išla na putovanja. Znam da Haris njih krivi što je Melina počela da izlazi i što ga je ostavila, ali ja ne mislim tako. Melina je i počela da se druži sa različitim ljudima i da izlazi, kako bi izašla iz kuće. Ranije su deca bila mala pa je oko njih dosta vremena provodila.

Autor: mondo.rs