Sve vreme je pričala s nekim telefonom 📱

Ekipa Kurira posetila je o beogradsko naselje Senjak dan nakon drame u vili Harisa Džinovića. Ispred vile su zatekli jedno od vozila u vlasništvu Harisa Džinovića, a u dvorištu porodičnog psa.

Pevač se, dok su bili ispred kuće, nije pojavljivao, a roletne su bile spuštene. Kako saznaje Kurir od komšije koji nije htio da se fotografiše za javnost, Melina je u kuću nenajavljeno došla oko 21 sat.

- Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vreme je pričala s nekim telefonom. Posle nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam celu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vreme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletela, bila je besna i opet je s nekim pričala telefonom. Posle toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti - rekao je komšija koji za Harisa ima samo reči hvale:

- Haris je dobar čovek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi - kazao je komšija sa Senjaka.

Autor: Kurir