Maja oplela po Aneli i Janjušu, mogla bi da ponese titulu NAJDIREKTNIJE osobe! 😂

Maja Marinković je još jednom pokazala da je izuzetno oštra i direktna, te da se ne libi da kaže šta misli u datom trenutku. Danas je još jednom iznela svoje mišljenje o njenom bivšem dečku Janjušu i njegovoj sadašnjoj izabranici, te je pokazala zbog čega bi mogla da ponese laskavu titulu najdirektnije osobe u Eliti.

Naime, Aneli je iznela svoje mišljenje o Maji, odnosno da ona smatra da je Maja često bezobrazna:

Maja Marinović ume da bude mrzovoljna ako neko deli kadar s njom. Nije želela da stoji pored Jovane, jer je sa Jovanom delila kadar. Jako je mrzovoljna, želi da spava koliko ona hoće. Ja to više svrstavam pod bezobraznost, nego mrzovoljnost.

Maja je potom odlučila da joj pokaže koliko bezobrazna može da bude:

Imaš pravo na mišljenje, ne ljutim se. Ovde sam šest godina, najsređenija sam ovde. Ti si mrzovoljna pored Janjuša. Ti si folirant i loš čovek. Tebi je i sestra rekla da se sređuješ da ne ideš prljave kose kroz kuću. Videla sam da ti je jastučnica prljava.

Foto: Printscreen YouTube/@zadruga_official

Aneli je odgovorila da njena kosa nije prljava, pa je Maja odlučila da je dodatno počasti:

Imam pravo da mislim da si aljkava. Ti si prostitutka.

Aneli je potom zapretila sudom, te se umešao i Janjuš. Maja je potom počela da priča o karmi i govori Janjušu da ga je sve ovo snašlo zbog toga što ju je trudnu ostavio:

Ostavio si me trudnu, monstrume, zato ti je karma takva kakva jeste... Aneli je ku*va, a ti si klošar bez dinara...Tvoja ćerka treba da te se stidi. Tvoja bivša žena čuva dete, dok ti ovde radiš šta radiš. Aneli i ti se kunete u decu i lažete.

Foto: Printscreen YouTube/@zadruga_official

Detaljnije pogledajte ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs