Dok on pati, MAJA se igra mačke i miša😂

U toku emisije Pitanja novinara, Darko Tanasijević je odlučio da se pozabavi i Anelinim i Janjuševim odnosom. Na njegovo pitanje, Aneli je brže-bolje rekla da je za Janjuša sve igra.

Ima neki problem to je očigledno, sve što će on reći nije tačno, pravi iluziju koju prebacuje na mene, neodlučan je u glavi, čas bi jedno, čas bi drugo. Meni nije do igranja, a tako mi deluje. Neću da se neko igra sa mnom, ovo danas mi je dalo povod da razmišljam. Ovo što je rekao za Stanislava nema veze, otišla sam samo da čujem čestitke da li će Mionina mama poslati čestitku.

Ona je tvrdila da Janjuš koristi to što je svestan da će mu ona preći preko svega, te da on ima problem u glavi. Janjuš se potom ubacio sa komentarom:

Tuče sa Majom su mi bolje bile... Maja mi nije bila takav blam kakav je ona.

Kada ga je Darko upitao o kakvom se blamu radi, Janjuš je razvezao:

Ova je takva pa je takva, a ovo je najveći folirant svih vremena. Blam me je što sam sa tobom, svi su mi rekli da si ku*ava. Nisam nikome verovao a svi su mi rekli da si folirant. Ova sve laže, ober ološ je ona. Ne mogu da je gledam očima, ona je to htela, ona je najgora osoba u mom životu i nema više ništa, mi smo završili i to je to. Bude li me čačnula, samo da mi se ne obraća u rijalitiju.

Janjuša je dodatno povredilo to što Aneli smatra da je on iskorišćava, te je na kraju i raskinuo:

Ona kao mene zadovoljava pa samo mi je to bitno, smučila si mi se jer si folirant.Dao sam se 100 odsto, tu sam za nju uvek, a ona kao da razmišlja da li ću da je izbacim. Govorili su mi da je ku*va, da je ološ, narkomanka, folirant, nije me zanimalo, a ona mi kaže da je ovo igra... Žena je stajala pored čoveka, kezi se, ko je ona da stoji, nek si ti meni živa i zdrava. Je*ala bi se sa njim sada, ti si ološ, nikog ne voliš. Stoji kao čita ona nešto, vidim da kao prati temu, pratiš ti moj ku*ac, a ne temu. Ona još kaže kao slušala zbog Mione i Ša.

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Izvor: Youtube/@zadruga_official

I dok Janjuš raskida sa Aneli, sa druge strane je Maja koja je saterana u ćošak. Naime, nju je u ovo burno veče umešao Uroš Rajačić.

Maja i ja se igramo mačke i miša. Mi samo flertujemo, i ja sam miš, ali videćemo sve.

Na Darkovu konstataciju da Maja ne želi da se priča pravi preko nje, Uroš je rekao:

Ona je vadilica, stalno priča da je ovo njena godina, ali kose se njena dela i reči.

On je nastavio da tvrdi da Maja ne bi bila u tome da joj ne prija, te je na kraju izazvao i reakciju kod nje, ali NEGATIVNU:

Upravo ću izaći . Darko, imam strašne bolove. Meni se ne sviđa kako on odgovara, Sama sam kriva za ovo. To što se ja sprdam prerteruje, ja sam jasna. Koje dokazivanje, kakav bivši dečko. Ovo nije hemijsko čišćenje, meni ovo ne treba. NJema malo daš gas on se upali, ne možeš da se šališ sa ljudima. On je meni rekao da počine da se zaljubljue, a ja sam rekla da me ljubav ne zanima.

Foto: Printscreen YouTube/@zadruga_official

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs