Ja molim boga da Aneli rodi Janjušu dete, rekao je Asmin u emisiji, a evo i zbog čega 🧐

U sinoćnjem izdanju emisije Pitam za druga na RED TV-u voditeljka Anastasija Buđić trebalo je da ugosti u studiju Asmina Durdžića sa kojim Aneli Ahmić ima dete. Međutim, kako Asmin nije stigao sa puta do početka emisije, on se uključio putem video-poziva i tako otkrio sve ono što gledaoce zanima u vezi sa aktuelnim dešavanjima u Eliti 7. 🧐👇

Naime, Asmin je otkrio da bi želeo da Aneli rodite dete Janjušu, te da shvati kakav je on otac bio, a kakav će biti Janjuš. 😏 Podsetimo, Janjuš i Aneli nedavno su saznali da čekaju bebu, a učesnica Elite 7 ipak je odlučila da zadrži bebu, iako je razmišljala o abortusu. 👇

- Ja molim boga da Aneli rodi Janjušu dete, zato što je ona govorila da ja nisam dobar tata, da se nisam brinuo o Nori, da nisu imali šta da jedu... E, sada je dobila muškarca koji, sve ono što je lagala za mene, baš takvog joj je bog dao muškarca - rekao je Asmin koji je tokom razgovora sa Anastasijom ponovo govorio o lošem odnosu koji ima sa Anelinom sestrom i majkom.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Norina tetka i baba, one su po meni pljuvale najstrašnije, od prvog dana do dan-danas, ja sam se samo branio i iznosio dokaze, sve što sam rekao za njih izneo sam dokaz... Mene je sramota i što sam morao to da radim, ali jednostavno nisam imao drugu mogućnost da se odbranim. Samo sam hteo da imam normalan odnos sa ćerkicom - rekao je Asmin i dodao da se njihov odnos promenio onog dana kada je Aneli ušla u Elitu 7.

- One igraju sa mojim detetom rijaliti, a to što ja tražim DNK test, nažalost, svaki muškarac bi na mom mestu to tražio, pošto sam toliko dokaza dobio sa kim je bila pre mene sedam dana i onda kada je bila kod mene tih sedam dana, posle toga je ponovo bila sa nekim drugim ljudima sedam, osam dana, shvataš... Ona je imala par partnera u isto vreme kad je mene upoznala. To samo želim da uradim zbog svoje psihe, da znam u svojoj glavi - moja je 100% ili nije moje dete - zaključio je Asmin.

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.