Svi znakovi razdora u porodici Bekam navodno su iščezli kada se cela porodica okupila na Viktorijinoj reviji tokom Nedelje mode u Parizu.

Glavna tema proteklih meseci, kada je reč o porodici Bekam, je navodna svađa dizajnerke sa snahom zbog venčanice, no čini se da niko od članova porodice situaciju ne doživljava tako dramatičnom kao što se ona čini javnosti.

Nicola Pelc-Bekam ponovo je progovorila o navodnim zategnutim odnosima koje ima sa svekrvom Viktorijom. Naime, supruga Bruklina Bekama, najstarijeg sina Viktorije i Dejvida, ovog leta prekinula je ćutanje o navodnom hladnom ratu s Viktorijom, rekavši da je svađa među njima počela kada dizajnerka nije mogla napraviti haljinu za nju pa se ona odlučila za Valentinovu kreaciju.

- Nije svađa! Posvuda viđam tu reč ‘svađa, svađa, svađa!?‘ Kao što sam pre rekla, mislim da je sve počelo s time što nisam nosila Viktorijinu venčanicu, ali prava je istina da sam je stvarno jako htela nositi. Mislila sam da je tako lepo što Bruklinova mama želi to napraviti za mene - ispričala je Nikola.

Glumica je istakla da je bila jako uzbuđena što će nositi venčanicu koju joj je dizajnirala svekrva, ali se to nažalost nije dogodilo.

- Nameravala sam i stvarno sam želela, a onda je nakon nekoliko meseci shvatila da njen atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu. A nije mi rekla da je ne može dovršiti… - ispričala je Nikola ranije za Variety.

Međutim, svi znakovi razdora u porodici Bekam navodno su iščezli kada se cela porodica okupila na Viktorijinoj reviji tokom Nedelje mode u Parizu. Neki izvori su nagađali da je Viktorija pozvala sina i snahu na reviju da reše razmirice te su se čak izgrlili i izljubili pred kamerama.

Autor: redportal.rs

#Bruklin Bekam

#nikola pelc

#venčanica

#viktorija bekam