Svi u Evropi su uveli sankcije Rusiji

- Aleksandar Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi i ma koliko u Moskvi voleli premijera Mađarske zbog njegove nesporne hrabrosti, Orban je, ipak, uveo sankcije Rusiji, i to bar 13, 14 puta - naveo je Vulin

- Kada Aleksandra Vučića napadaju sa Zapada niko od političara iz vlasti Srbije koji stoje na travnjaku ambasade Sjedinjenih Američkih Država i smatraju se prijateljima SAD do čijeg mišljenja u Vašingtonu mnogo drže,  ne misli da treba nešto da kaže, valjda se plaše da im prijatelji ne zamere.

- Ali, kada se predsednik svih Srba napadne iz Rusije, zemlje koju smatram bratskom, a sebe njenim dokazanim prijateljem, ja osećam potrebu da odgovorim. Aleksandar Vučić je na prijemu povodom Dana nezavisnosti SAD-a podsetio da su Srbi i Amerikanci bili saveznici u istorijskim trenucima, pa jesu. A, da li je Aleksandar Vučić prvi premijer Srbije koji je SAD-u rekao da su izvršili "agresiju na Srbiju, a ne akciju", pa jeste.

Foto: Pixabay

- I tu nema šta da se doda. Pre nego počne da govori o predsedniku Aleksandru Vučiću,prvi zamenik predsednika Komiteta Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Čepa treba da zna da je Aleksandar Vučić poslednji slobodni lider u Evropi i da ma koliko u Moskvi voleli premijera Mađarske zbog njegove nesporne hrabrosti, Orban je, ipak, uveo sankcije Rusiji i to bar 13, 14 puta.

Autor: Novosti.rs