Nakon ponovljenog ispitivanja, 18-godišnjakinja je priznala da je ona izmislila celu priču 🫣

Žena iz Ajove je nedavno uhapšena jer je policiji lažno prijavila muškarca sa kojim je trebalo da ide na sastanak samo zato što se ohladila i nije znala kako da mu kaže. 👀

Sumaja Tomas (18) je trebalo da ide na romantičan sastanak sa muškarcem kog je upoznala preko aplikacije za sastanke na mreži, ali kada se njen partner pojavio na njenom pragu 16. juna, mlada žena je navodno ohladila i odlučila da ne želi ništa sa svojim onlajn partnerom. Umesto da ga jednostavno ignoriše, ona je nazvala hitnu, izmišljajući priču o tome da je muškarac na njenim vratima njen bivši nasilnik sa kojim je bila u 7. mesecu trudnoće i da je tražio od policije da ga ukloni sa njenog imanja.

Žena iz North Libertija rekla je operateru 911 da je muškarac na njenom pragu pretio da će je udariti šakom, nogom i nožem, pa je policijski auto poslat na njenu lokaciju. Tek kada su policajci stigli u kuću Sumaje Tomas, nisu zatekli ovog ljutitog napadača kako joj lupa na vrata, već muškarca mirnog izgleda kako napušta njeno imanje. Kada je policija zaustavila čoveka i pitala ga o njegovoj vezi sa 18-godišnjom ženom, on je rekao da su se upoznali nedelju dana ranije preko aplikacije za sastanke i da su te noći trebalo da izađu na sastanak.

Prema izjavi pod zakletvom koja se odnosi na ovaj čudan slučaj, razgovor je pokazao da je bio iskren i da je zaista upoznao ovu ženu, ali je navodna žrtva muškarca insistirala da se poznaju 2 godine, pa čak i da je ona bila trudna sa njim. Tvrdila je da je on bio nasilan tokom njihove veze i da se pojavio na njenom pragu preteći da će joj naneti fizičku povredu.

Policija je kasnije otkrila da je Sumaja izbrisala neke od njenih poruka sa datumom da bi prikrila tragove, a nakon ponovljenog ispitivanja, 18-godišnjakinja je priznala da je ona izmislila celu priču i da je on zaista muškarac kojeg je nedavno upoznala na mreži.

Prema izjavi pod zakletvom, Tomas je „priznao da je dao ove lažne izveštaje jer je bila hladna kada ga je upoznala“, objašnjavajući da nije mislila da će joj policajci pomoći ako im kaže da jednostavno ne želi da ide na zakazani sastanak .

Sumaja Tomas je optužena za dve prekršajne ​​tačke za lažno prijavljivanje krivičnog dela javnom licu i jednu tačku za lažno prijavljivanje – poziv 911, i na kraju je puštena iz zatvora, dok je njen nevini sastanak održan oko sat vremena nakon što ga je policija privela.

IZVOR: FB / Inspector Crimes

Autor: redportal.rs