Lazarevački bend Rulja Inc. objavio je još jedan video spot, sa albuma Ništa skriveno 🎶

Bend Rulja Inc. poslednje 2 godine radio je puno na promociji albuma Ništa Skriveno koji je objavljen krajem 2021 godine. Najvažniji deo promocije bilisu im živi nastupi, ali veliki deo priče su, kako i sami naglašavaju, video spotovi koje je bend radio u prethodnom periodu u saradnji sa ekipom iz Studija C47, na čelu sa Milanom Savićem Dexterom, koji je od početka rada benda bio zadužen za zvuk i video. 

Tim povodom oglasili su se i članovi benda 👇:

Imali smo tu sreću da smo svakog meseca imali po nekoliko nastupa, pa je glavni fokus bio na svirkama, zbog čega je donekle i trpela realizacija spota za pesmu ’Kavez’, koji stiže posle malo vise od godinu dana od kad je objavljen spot za pesmu "Duhovi". Mnoštvo otežavajućih okolnosti je uticalo na realizaciju ovog spota, što profesionalne, što privatne prirode, ali mi smo nekako i navikli da stvari ne idu uvek glatko kada je Rulja Inc. u pitanju, pa smo bili spremni da se potrudimo nešto više za ovu ideju.

Foto: Printscreen YouTube/YTMultiMediaMusic

Ideja vodilja spota za pesmu Kavez je demistifikovanje lepote, one površne, fizičke, materijalne, one lepote koja je na dohvat ruke 👇:

Neretko se desi da ljudi neke pesme napišu ne razmišljajući previše o tome šta one zaista govore, pre svega samom autoru, pošto će ih svaki slušalac razumeti na neki sebi svojstven način. Nekako se to isto desilo i sa ovom pesmom, koja je kako je vreme prolazilo počela da nas sustiže nekim svojim pravim značenjem, noseći poruku koja je bila vrlo inspirativna za ekranizaciju.

Foto: Printscreen YouTube/YTMultiMediaMusic

Tako je bend i došao na ideju da svakog aktera u spotu prikaže kroz jedan od 7 smrtnih grehova, skupljenih na jednom mestu, dok se u centru nalazi Lepota, koja okružena tim grehovima pokušava da opstane, da ne sklizne u sopstveno ništavilo. I da li je Lepota sama po sebi dovoljna da se izbavi iz tog Kaveza opkoljena svim grehovima? Ili joj je ipak i samoj tu mesto… 

Spot je sniman u Beogradu u Galeriji Polet (sa prekidima) u periodu od maja dooktobra 2023. Veliku zahvalnost bend Rulja Inc. duguje ljudima koji su učestvovali u realizaciji spota, pre svega Milanu Saviću Dexteru, ispred ekipe iz Studija C47, koji je bio zadužen za snimanje, montažu i pisanje scenarija, zatim Vukašinu Lekiću koji je bio ogromna tehnička i logistička podrška čitavom procesu snimanja 👇:

Veliko hvala i “grehovima” u spotu, Miljanu Todoroviću, Nataliji Lukić, Bojani Marković i Ani Stojanović, koji su zaista poslednje atome snage ostavili na snimanju, rame uz rame sa nama.

Video-spot za pesmu Kavez pogledajte ovde 👇:

IZVOR: YT / YTMultiMediaMusic

Rulja Inc. već duži period provodi vreme u studiju, pripremajući naredni album benda. Neke od tih novih pesama su, kažu, izvodili na poslednjim klupskim ifestivalskim nastupima, i naišle su na jako dobar prijem publike 👇:

Ideje su se vremenom skupljale, pa je došlo vreme da se pretoče u kompletne pesme. Nadamo se da ćemo biti uspešni u tom poslu, i u što skorijem periodu krenuti sa snimanjem novog materijala. Nažalost, morali smo da smanjimo broj nastupa, ali ćemo se potruditi da se s vremena na vreme popnemo na neku od bina širom Srbije, jer je svirka uživo esencija ovog benda.

Album grupe Rulja Inc. Ništa skriveno dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Rulja Inc. 👇:

https://www.instagram.com/rulja_inc_projekat_1906/

https://www.facebook.com/RuljaInc

IZBOR: YT / YTMultiMediaMusic

Multimedia Music👇 :

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

Autor: Redportal.rs