Grupa je predstavila novi spot za još jednu pesmu sa izdanja ZIDOVI PROŠLOSTI objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music 🎶

Posle video ostvarenja za pesme Boriću se i Hladna lejdi, grupa BendOver predstavila je još jedan video spot sa albuma Zidovi prošlosti. Bendover please je pesma koja svojim provokativnim tekstom otvara ovo izdanje.

- Hteli smo da, kao naši heroji sa električnim gitarama, imamo pesmu, himnu koja nosi naziv benda. Zaslužila je i vizuelno predstavljanje koje je dovoljno provokativno kao tematika pesme pa je zato je spot samo za 18+ - kaže bend.

Foto: Nikola Dilberović/Nikola Dilberović

- Tekst pesme istražuje granice ljudske strasti i skrivenih želja. Pesma nosi površnu emociju jakog animalnog instinkta. Ta borba sa samim sobom i svojim nekim demonima sa kojima se borimo u želji da budemo uzorni članovi društva, jeste tema koja se provlači kao motiv kroz ceo album - objašnjavaju članovi grupe BendOver.

Spot za pesmu možete pogledati u nastavku. 👇

IZVOR: YT / Multimedia Music

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Mario Milićević Maki (bubnjevi). Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa, od kojih je prvi na Air festu krajem juna.

Foto: Nikola Dilberović/Nikola Dilberović

Debi album Zidovi prošlosti objavii su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Autor: redportal.rs