Film se od danas emituje u bioskopima🍿

Film PRVA KLASA - PUN GAS! je stigao u sve bioskope, a Crni Cerak je upotpunio ovaj filmski hit svojim prepoznatljivim zvukom. 🎶🎬🙌🏻

Foto: redportal.rs/Jovana Jarebica

Novi soundtrack PRVA KLASA savršeno prati brzinu i adrenalinsku atmosferu filma, dodajući mu jedinstvenu energiju i dinamiku. 🎶😎 Spot za pesmu je danas objavljen na Jutjubu i već privlači veliku pažnju i šeruje se na sve strane.

IZVOR: YT / Get Low Music

Muzika iz filma daje poseban pečat ovom ostvarenju, a za to su pored Crnog Ceraka zaslužni i Nevena Božović i Igor Simić, čija pesma PUN GAS već osvaja publiku, kao i Indođija i Marko Veraja čija pesma izlazi sutra.

IZVOR: YT / Nevena Official

A za sve fanove Crnog Ceraka, imamo još vesti - krajem meseca izlazi njihov novi album, koji se očekuje s nestrpljenjem. Sve oči su uperene u Crni Cerak, a vi u međuvremenu uživajte u snažnom urbanom zvuku koji karakteriše stil Crnog Ceraka.

Premijere filma PRVA KLASA – PUN GAS! reditelja Vladimira Miće Popovića, sa fenomenalnom glumačkom ekipom – Rade Ćosić, Miodrag Radonjić, Matea Milosavljević, Andrija Milošević, Ljubomir Bandović, Olga Odanović, Nenad Jezdić, Darko Perić, održane su 15. oktobra u Beogradu i 16. u Novom Sadu, a od danas ga možete gledati u bioskopima širom Srbije.

Autor: redportal.rs