Izuzetna popularnost filma u Srbiji i regionu 🍿

Bioskopske sale širom Srbije i regiona puni brojna publika koja je sa velikim simpatijama dočekala film Jorgovani, pa otuda fantastičan uspeh filma koji je za samo pet dana pogledalo više od 50.000 gledalaca.

Sa oduševljenjem publika nagrađuje ovu otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije, na čelu sa najomiljenijim filmskim parom Slobodom Mićalović i Ivanom Bosiljčićem koji se susreću na filmskom platnu posle petnest godina.

Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske?

Foto: Vesna Sekerezović/Košutnjak film

Reditelj Siniša Cvetić i scenarista David Jakovljević donose priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić) koji se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Koštnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Film Jorgovani nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje i regiona, a distribucija filma je poverena distributerskoj kući Art Vista.

Foto: Vesna Sekerezović/Košutnjak film

Autor: redportal.rs