Ogroman uspeh najromantičnijeg filma godine 🎬

Filmska priča Jorgovani, romantična komedija opčinila je publiku u Srbiji i regionu i upravo je ovaj film velikom brzinom punio bioskopske sale i za samo mesec dana od premijere dostigao posetu od 200.000 gledalaca.🤩

Omiljeni filmski par Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić opravdali su očekivanja gledalaca, a autorski dvojac na čelu sa rediteljem Sinišom Cvetićem i scenaristom Davidom Jakovljevićem, na filmsko platno je doneo otkačen i pomalo satiričan film o licu i naličju domaće kinematografije.

Film Jorgovani donosi priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić) koji se susreću jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Foto: Košutnjak film

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Koštnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Foto: Košutnjak film

Film Jorgovani nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje regiona i po mnogim evropskim gradovima, a distribucija filma je poverena distributerskoj kući Art Vista.🎬

Autor: redportal.rs