Problematični putnik priveden policiji

Na letu Amerikan erlajnsa došlo je do haosa koji je izbio kada je jedan putnik, usred leta, hteo da otvori vrata, a drugi putnici su ga savladali i zalepili lepljivom trakom za sedište, vezavši mu pritom i ruke, naveli su svedoci, piše Telegraf.rs.

- Let 1219 vratio se za Albukerki u Novom Meksiku, ubrzo posle poletanja, zbog problema u kabini i problematičnog putnika - rekla je portparolka avio-kompanije za Business Insider.

Kako se još navodi, Boing 737 bezbedno se spustio na Međunarodni aerodrom u Albukerkiju Sanport, oko 14.40, gde je letelicu sačekala policija.

Portparol aerodroma rekao je za BI da je putnik sa leta priveden, a avion je opet poleteo za Čikago oko sat vremena kasnije.

Kako je na društvenoj mreži X naveo jedan od putnika, oko pola sata posle poletanja muškarac je agresivno pokušavao da otvori vrata aviona:

- Bilo je to 4 reda iza mene. Ja i još 5 putnika samo se rvali s njim između sedišta, zalepili smo mu noge, a na ruke stavili fleksibilne lisice, bezbedno smo sleteli, ali čoveče - napisao je on.

Na slici se može videti i haos dok su putnici pokušavali da savladaju muškarca.

IZVOR: X / @DonnieDoesWorld

Autor: telegraf.rs