Predsednik u San Francisku video Juliju i Dašu Navaljnu i izrazio saučešće zbog smrti Putinovog glavnog kritičara i opozicionog lidera 👇

Predsednik Džo Bajden sastao se sa udovicom i ćerkom Alekseja Navaljnog u Kaliforniji i obećao velike nove sankcije protiv Vladimira Putina i ruskog režima. ☝

Predsednik je u San Francisku video Juliju i Dašu Navaljnu i izrazio saučešće zbog smrti Putinovog glavnog kritičara i opozicionog lidera u jednom arktičkom zatvoru prošle nedelje.

- Predsednik je izrazio svoje divljenje izuzetnoj hrabrosti Alekseja Navaljnog i njegovom nasleđu borbe protiv korupcije i slobodnoj i demokratskoj Rusiji u kojoj se vladavina prava primenjuje podjednako na sve - saopštila je Bela kuća, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs.

Upoznali su se kada je Navaljnijeva druga Ljudmila Navalnaja otkrila da je odvedena u tajnu mrtvačnicu da vidi telo svog sina.

Zahtevala je da zvaničnici Kremlja daju telo mog sina odmah nakon što su istražitelji pokušali da je ucene da održi tajnu sahranu .

Autor: Pink.rs