Sloboda je neprocenjiva ✨

Od druge polovine septembra meseca publika će moći da pogleda film koji je urađen prema istinitoj priči i životu repera Stefana Đurića Raste. U filmu koji je reper već najavljivao govori se o njegovoj životnoj priči i razdoblju u kome je boravio u zatvoru, stoga je ime filma 3211 zapravo broj ćelije u kojoj je reper boravio dok je bio u pritvoru.

Juče je na društvenim mrežama objavljen prvi trejler za pomenuti film, a evo i šta je Reper rekao o njemu!

- 3211 nije samo film za mene. To je izazov koji sam prihvatio sa strašću i posvećenošću, želeći da vam prenesem više od obične priče. Podrška fanova i njihova vera u ovu priču su mi dali snagu da se duboko povežem sa ovim projektom - rekao je on jednom prilikom kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Rasta je u pritvoru napisao nove pesme koje su kasnije reditelji pretočili u film gde ćemo ih premijerno moći čuti.

- Pogledajte trejler za dugoočekivani Rastin film 3211. Svečana premijera zakazana je 19. septembra u @mtsdvorana & Cinplexx Galeriji! ULAZNICE SU U PRODAJI! Film 3211 je istinita priča o uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. U pitanju je konceptualni ciklus pesama u igranom formatu u kojima je Rasta, nadahnut uzbudljivim i traumatičnim događajima iz svog života tokom kojih je iz svoje svakodnevice muzičara prebačen u milje istražnog zatvora, susrevši jedan drugi svet, prostor koji ne naseljavaju njegova porodica, prijatelji i kolege, ali ga i te kako čine slušaoci njegove muzike.  Samo u filmu 3211 ćete imati priliku da čujete pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211. Samo u bioskopima širom Srbije i regiona od 21. septembra - stoji na Instagram nalogu @balkaton.

Trejler pogledajte ispod 👇:

IZVOR: YT / Taramount

Autor: Redportal.rs / K.Đ.